Objectiu: reforçar la imatge de marca. El branding és l’objectiu principal d’aquesta campanya. En aquest cas el format audiovisual planteja un relat de forma interactiva, on l’espectador pren decisions que canvien el guió del curtmetratge o bé alterna punts de vista diferents.

Un vídeo pensat per convidar a la interacció. L’espectador viu aquí l’experiència que la marca vol comunicar. Les dues històries que transcorren en paral·lel tenen un mateix personatge en comú, però hi ha diferents esdeveniments que depenen d’una decisió. El fet que els dos guions transcorrin a l’hora convida a la audiència a interactuar amb el format i a alternar entre els dos relats, perquè l’usuari vol conèixer les dues cares de la moneda. D’altra banda, si l’espectador decideix centrar-se en una de les dues propostes, es fomenta la repetició del visionat perquè l’usuari vol descobrir què passa a l’altra versió de la història.

Aquest format està produït per ser interactiu. Aquesta estratègia audiovisual es va plantejar amb interactivitat des de l’inici de la pre-producció. Tot plegat per a transmetre que una decisió pot canviar una vida i per a comunicar el concepte que “la Fundación ONCE ajuda a canviar la vida de persones amb diversitat funcional”, tal com reflectia el brief de la entitat.

RESULTATS DE LA CAMPANYA:

Usuaris únics: 3.700

Engagement: 72%

Mitjana d’interaccions per usuari: 14

CTR de l’enllaç final: 12,5%

Percentatge de visionats: 85%

Repeticions: 15,3%

Visionats en dispositius mòbils: 80%

Visionats en connexions d’escriptori: 20%

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *