Tots tenim una història per explicar

Aquesta és la nostra:

Tot va començar el 2008. Volíem explicar les històries que realment ens motivaven. La Susana venia de les grans productores de TV, com Gestmusic Endemol. L’Albert va començar la seva carrera periodística als 14 anys i en aquell 2008 ja havia ocupat càrrecs de responsabilitat a diversos dels principals mitjans de comunicació del país.

Vam fundar “BAUDpro” a Barcelona. Al principi fèiem el que sempre s’havia fet, però de cop i volta vam viure un daltabaix. La crisi econòmica estava en tot el seu ple i ens havia esclatat a la cara. Vam estar mesos i mesos sense un sol ingrés i amb un munt de despeses. Pel camí, un dels socis del projecte va deixar aquesta aventura. Els 3 que quedàvem havíem de sobreposar-nos.

 

Ens vam adonar que s’havia produït un gran canvi. Tot funcionava d’una manera molt diferent. Van ser temps realment durs. Ja no ens quedaven recursos econòmics. Finalment, vam trobar la clau: el Màrqueting de Continguts. El 2010 vam començar a aplicar aquesta tècnica.

Després de superar la travessa del desert vam iniciar un ambiciós projecte propi: “141 dies”. És una pel·lícula documental que mostra, per primera vegada, les relacions humanes i les interioritats de la política contemporània. És un dels projectes independents dels què ens en sentim més orgullosos.

El 2014 vam entrar a Llatinoamèrica. Xile va ser el país que vam escollir per començar la nostra aventura d’ultramar.

Vam canviar la nostra antiga marca de “BAUDpro” per convertir-nos en “Ganxoo Media”. Va ser un canvi necessari: tot era molt diferent i nosaltres tampoc érem ja els mateixos. La Susana i l’Albert encapçalaven en solitari un equip renovat, ple de cares noves.

A post shared by Ganxoo Media (@ganxoomedia) on

Fem estratègies audiovisuals per a connectar amb el públic a través de les emocions. Fem servir els mitjans de comunicació adequats. Ens nodrim de les tendències socials. Expliquem històries que connecten amb la gent.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *