Estratègia audiovisual de diversos formats produïda per Ganxoo Media l’any 2014 pel govern de Xile:

“El Equipo” (branded content)

Sèrie docureality per televisió emesa l’any 2014 a Xile. Mostra la reinserció de presos xilens a través de la pràctica i dels valors del futbol. Un mediàtic coach del país llatinoamericà, Marcelo Montiel, i futbolistes professionals de l’elit xilena acompanyen els presos en el seu camí cap a la reinserció en la societat. Aquest branded content té l’objectiu de comunicar la feina que fa el Ministeri de l’Interior de Xile en matèria penitenciària, així com la implicació de diverses multinacionals en el projecte.

Sector vitivinícola (brand movies)

Brand movies en format comercial, de llarga durada i factura de reportatge sobre diferents firmes. En el cas de la mostra que s’hi presenta, Viña Pérez Cruz, la peça recull el testimoni de clients, prescriptors i empleats de la companyia. Aquestes persones van participar en un esdeveniment corporatiu de l’empresa, una reconeguda marca chilena el sector del vi. Aquest vídeo acompanya les presentacions internacionals de l’Export Manager de la companyia. Tanmateix, transmet els valors corporatius i la cultura de l’empresa.

Plataforma de sala de premsa multimedia (media brand room)

Es mostra part una peça de l’estratègia media brand room amb el Partido Liberal de Chile, la presidenta de Xile, MIchelle Bachelet i el president de la Internacional Liberal, Hans Van Baalen, com a protagonistes. L’objectiu d’aquesta peça mostrada passa per presentar als mitjans de comunicació del país la trobada que van mantenir els protagonistes al Palacio de La Moneda l’any 2014.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *