Estratègia audiovisual en forma de branded content que consta de 4 sèries per televisió: Circòpates (2008-2010), De 8 a vuit (2009), 100 grams d’arsènic (2009) i Lletraferits (2009).

Circòpates (2008-2010)

Sèrie de reportatges per televisió de 3 temporades, emeses els anys 2008, 2009 i 2010 a tots els canals de TV i plataformes digitals de la XAL. Es tracta d’un branded content que la DIPUTACIÓ DE BARCELONA encarrega a Ganxoo Media (aleshores, sota la marca comercial de BAUDpro). L’objectiu del projecte és acostar al públic els artistes del circ contemporani de Catalunya i divulgar aquesta art escènica entre la ciutadania.

De 8 a vuit (2009)

Sèrie de reportatges per televisió emesa l’any 2010 a tots els canals de TV i plataformes digitals de la XAL. Es tracta d’un branded content que la DIPUTACIÓ DE BARCELONA encarrega a Ganxoo Media (aleshores, sota la marca comercial de BAUDpro). L’objectiu del projecte és fomentar l’emprenedoria entre els ciutadans, educar en economia domèstica i trencar els estigmes sobre la difícil relació entre emprendre i conciliar vida personal/familiar.

100 grams d’arsènic (2009)

Sèrie en càpsules per TV que il·lustra, en format de videoart d’autor, receptes de cuina que apareixen a algunes de les obres més conegudes de la novel·la negra internacional. Aquest projecte audiovisual és una estratègia branded content que forma part d’un pla de foment de la lectura per part de la Diputació de Barcelona.

Lletraferits (2009)

Sèrie en càpsules per televisió que forma part d’una estratègia per a impulsar la lectura entre la ciutadania (branded content). Cada capítol il·lustra un relat d’un escriptor del gènere negre/policíac. La posada en pantalla consta d’un narrador que explica la història en qüestió als diferents llocs on se situa la trama. La recreació televisiva té a les localitzacions i al recurs del còmic el seu punt diferenciador. En cap moment s’hi mostren actors reals, a excepció del narrador del programa.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *