Controla directament el teu públic potencial

L’estratègia audiovisual distribuïda en una App TV pròpia permet prendre el control del target. La teva audiència voldrà ser amb tu i dur-te a la butxaca. Tot el teu públic potencial estarà completament al teu abast.  

 

Ja no dependràs de la publicitat

L’audiència que t’interessa dels canals de TV ja la tindràs amb tu. Podràs estalviar-te la despesa que suposa fer publicitat, quelcom que avui dia la gent vol evitar com sigui.

 

Convertim els teus valors en contingut audiovisual que connecta, enganxa i emociona el teu públic

A Ganxoo Media creem les plataformes Apps TV totalmente personalitzades, en produïm els continguts de principi a final i plantegem l’estratègia de difusió. 

Ho fem amb formats nadius i d’interès pel públic objectiu (no publicitaris).

 

Les Apps TV de Ganxoo Media consten de

 • App nativa per iOS i Android
 • Progressive Web App
 • WebTV responsive (opcional)

 

Funcionalitats de TV digital

 • Avui destaquem / Portada: programes destacats a la pantalla d’inici.
 • En directe: realització de continuïtat (tots els espectadors veuen el mateix dins d’aquesta secció)
 • El més comentat: rànquing dels programes que més comenta l’audiència.
 • Favorits: l’usuari pot guardar programes dins d’una secció.
 • Tots els canals / Tots els programes: llistat de tots els canals (o programes) que hi ha dins la TV.
 • Contingut en obert o de pagament: tots els continguts a la carta (VOD) poden ser de lliure consum per l’usuari o bé de pagament (sota subscripció, em mode “pay per view” o restringits a grups d’audiència).
 • Seccions a mida: el menú es pot fer a mida per cada projecte amb enllaços, seccions de text, seccions de fotos, xarxes socials, ecommercer integrat, etc.

 

Funcionalitats d’App nativa

 • Notificacions Push: les podem enviar a tots els usuaris, a alguns d’ells, a un grup segmentat, etc.
 • Geofencing: podem marcar punts geogràfics perquè els usuaris rebin una notificació quan passin per allà (per exemple, davant d’un establiment o davant d’un punt d’interès per l’audiència). Aquesta notificació programada pot ser un vídeo interactiu, una càpsula audiovisual, un tràiler, un teaser, text, etc.
 • Beacons: els beacons són punts que emeten un senyal de ràdio dins d’un establiment. Quan un usuari amb l’App TV descarregada passa per davant d’un d’aquests punts rep una notificació al mòbil: un contingut, un tràiler, un teaser, un cupó de descompte, un tutorial de funcionament, etc.
 • Targeta de fidelitat: els usuaris poden validar punts a la seva targeta, integrada al menú de la seva App TV. Els criteris poden ser els que s’hi estipulin: visita a un establiment, compra d’un article, compartir alguna cosa a xarxes socials, etc. Un cop s’hagin validat tots els punts, s’hi pot estipular una recompensa. Els usuaris podran marcar un punt de recompensa a la seva targeta de fidelitat un cop s’hagi definit una acció a fer. Hi ha 3 opcions: que l’usuari escanegi amb la seva App TV un codi QR, que faci un check-in manual o que comparteixi alguna cosa a xarxes socials.
 • Club card: depenent del número de targetes de fidelitat completades, l’usuari acumula punts que li permet evolucionar dins de 3 nivells, per exemple: silver, gold i premium. Per cada categoria, podem escollir els “privilegis” que tindran els membres.
 • Couponing: s’hi poden oferir cupons (de descompte, per exemple) a tots els usuaris que tinguin l’App TV. Aquests cupons es poden enviar directament en una notificació (a tots els usuaris, tan sols a alguns d’ells, a grups segmentats, etc). Cada usuari veurà els cupons que té al seu perfil dins l’App TV.
 • Autentificació d’usuari: perquè l’usuari pugui utilitzar totes les funcions, haurem d’activar l’autentificació d’usuari. S’hi podrà autentificar via els seus perfils socials o manualment. 
 • Comunitats d’usuaris: un cop els usuaris s’utentifiquen a l’App TV, podem incloure’ls a comunitats d’usuaris segons els criteris que establim. Un membre d’una comunitat pot descobrir a d’altres membres que són a la seva mateixa comunitat, cosa que fa que l’App TV adquireixi un cert caire de xarxa social (sempre que l’usuari no marqui el seu perfil com a “privat”). Aquesta llista d’usuaris es pot veure en format de llistat o de mapa.
 • Xat: els usuaris poden enviar-se missatges entre ells (de forma semblant a WhatsApp). Podran interactuar els usuaris que hagin marcat el seu perfil com a “públic” dins l’App TV. Els usuaris que marquin el seu perfil com a “privat” tindran total privacitat, cap altre usuari els podrà veure i no podran participar al xat.
 • Grups d’usuaris: aquesta és una funcionalitat interna que ens permet classificar els usuaris segons criteris que només nosaltres veurem. Normalment els fem servir per segmentar l’audiència del canal de TV, cosa que ens permet definir continguts i seccions on només hi poden accedir alguns grups d’audiència que nosaltres determinem. Aquesta funció és molt útil per determinar contingut premium, avantatges exclusius, accés a esdeveniments, etc.

 

Progressive Web App (PWA)

La “Progressive Web App” és la versió web de la plataforma App TV. Té el seu propi domini, cosa que permet que l’usuari hi pugui accedir sense limitacions. Això permet que l’audiència pugui veure el contingut com a pas previ a descarregar-se l’App.

La Progressive Web App té aquests altres avantatges respecte els webs convencionals:

 • Dispara el posicionament SEO
 • Permet enviar notificacions push a l’ordinador
 • Pot funcionar sense connexió a Internet

 

Més de 30 idiomes disponibles

Tant l’App com la “Progressive Web App” de les plataformes audiovisuals de Ganxoo Media estan disponibles de forma nativa en més de 30 idiomes, entre els quals s’hi inclouen:

Alemany, anglès, àrab, búlgar, castellà, català, croat, danès, eslovè, finès, francès, hebreu, holandès, hongarès, italià, japonès, lituà, noruec, persa, polonès, portuguès de Portugal, portuguès del Brasil, rus, suec, turc, xinès cantonès i xinès mandarí entre d’altres.

 

Estadístiques mensuals

Ganxoo Media proporciona mensualment estadístiques sobre l’ús de la plataforma audiovisual i de l’audiència dels vídeos en el conjunt de dispositius.

Aquestes dades aporten informació sobre la quantitat de gent que mira el canal, el tipus d’audiència que és, la interacció que fa amb la marca i el grau de fidelitat amb l’empresa.

Tot plegat ajuda a entendre millor el comportament de l’audiència i, si s’escau, fer estratègies amb elevats índex de segmentació.

 • Llançament i pàgines vistes: cada vegada que un usuari inicia l’app s’enregistra tant la seva acció com el número de pàgines que consulta. Aquestes dades es proporcionen en general i segons el dispositiu utilitzat (iPhone, Android o Tablet).
 • Descàrregues: es comptabilitzen segons les xifres que proporcionen les botigues (Google Play i App Store). Les dades indiquen el número real de persones que s’han instal·lat l’appTV.
 • Durada de les visites: es comptabilitza la durada de cada visita a l’appTV.
 • Dies de més audiència: una gràfica mostra quins són els dies de la setmana en què hi ha més audiència dins l’appTV. Aquesta estadística permet determinar quins són els dies en què es veuen més pàgines del canal.
 • Plataformes i versions: cada vegada que s’obre l’appTV es reconeix tant el dispositiu com la versió del sistema operatiu que s’ha fet servir.
 • Dispositius més utilitzats: es mostren els percentatges dels diferents dispositius que ha fet servir l’audiència per accedir a l’appTV. Ganxoo Media proporciona un ranking segons la freqüència d’ús.
 • Localització: quantitat de baixades que ha tingut l’appTV classificades per països, ciutats i idioma del dispositiu de l’usuari.
 • Rendiment de les notificacions: seguiment  de totes les notificacions emeses.
 • Edat i sexe: aquestes dades es generen via xarxes socials quan l’usuari comparteix contingut o inicia sessió a l’appTV amb el seu perfil.
 • Identificació dels usuaris més fidels: aquestes estadístiques permeten visualitzar fàcilment els usuaris més fidels del Club Card en funció dels criteris establerts per l’empresa.
 • Anàlisi del programa de fidelitat: Ganxoo Media facilita unes taules gràfiques que sintetitzen la informació sobre el rendiment de les targetes de fidelitat que l’usuari ha fet servir. Això permet mesurar i identifiar les campanyes que obtenen el rendiment més elevat.

 

Demana’ns que et preparem una proposta d’App TV

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *